Всички теми

+

Как да изтриете Facebook съобщения на Facebook.com

Facebook е може би, най-големите социални медии сайт на нашата възраст с милиарди на потребители от всички краища на света. Само логично е следователно, да се каже, че всеки човек с интернет връзка днес, също има достъп до Facebook, която е защо винаги има купища винаги става или под формата на стената постове, или съобщения за обмен на данни. Сред всички тези строги данни дял то е напълно възможно да изпратите някой съобщение в неудобно по погрешка или да казва нещо само да съжалявате по-късно.

Тази статия разглежда процеса на изтриване на стари Facebook разговори поотделно, както и изтриване на множество съобщения в даден момент с подробно описание на всяка стъпка.

Да започнем с един много основен и скоро често въпрос, който можем ли да ООН-изпращане на Facebook съобщение? Отговорът на този въпрос е прост: не!

След като сте изпратили съобщение Facebook, няма начин за изпращане на ООН или да го премахнете от папката Входящи на получателя, освен ако той или тя изтрива себе си. Така че докато Facebook ни предоставя с някои такива функции, ние просто ще трябва да бъдат внимателни, себе си. Дори и ако има някакви "откъси" претендира да получи работата, не се опитвайте ги, защото те са просто шега, която дори може да се окаже да бъде зловреден софтуер. За да премахнете още съмнение (ако има някакви ляво, че е), следната картина от Facebook помощ ясно показва на Facebook политика по отношение на въпроса.

delete facebook message

Сега нека да започне да се разбере как да се отървете от стари съобщения/разговори в нашата пощенска кутия. Всичко, което трябва да имате за да се постигне целта е активен профил в Facebook, с активна интернет връзка и уеб браузър с помощта на която можете да влезете www.facebook.com. За да започнете, следвайте инструкциите, дадени по-долу.

Стъпка 1. Влезте в профила си във Facebook като отидете на www.facebook.com и въведете вашето потребителско име и парола в дневника в поле.

Step2. След като сте влезли в системата, отидете на раздела "Съобщения" на дясната страна на вашия newsfeed и щракнете върху него, за да имат всички на вашите разговори, показани в един прозорец. Също така можете да използвате раздела съобщения до раздела известия и изберете "Вижте всички" да се покажат всички на вашите разговори.

delete facebook message

Стъпка3. Изберете разговора, от който искате да изтриете предишни съобщения. Обърнете внимание, че не можете да изберете множество разговори по време, което трябва да направите това поотделно за всеки разговор

delete facebook message

Стъпка 4. Отидете в раздела "Действия" в горния ляв ъгъл на разговора и от падащото меню, изберете "Изтриване на съобщения". Не забравяйте, че след зачеркване съобщение можете не може да го изтеглите. Така че проверете и повторна проверка преди изтриване на съобщение, за да се уверете, че ви няма да се нуждаят от него в бъдеще.

delete facebook message

Step5. Ще забележите появата на малки квадратни отметки в лявата страна на всяко отделно съобщение. Можете да изберете съобщенията, които искате да изтриете чрез щракване върху съответната отметка и след като сте избрали всички желания съобщения, щракнете върху "Изтриване" в долната част на разговора. Можете да проверите толкова квадратчета, колкото искате в даден момент да изтриете съответните съобщения.

delete facebook message

Step6. Сега ако искате да изтриете целия разговор вместо някои избрани съобщения, отидете в раздела "Действия" отново и от падащото меню изберете "Изтриване на разговор". Обърнете внимание, че след като щракнете върху опцията "Изтриване на разговор", няма начин да изтеглите това т.е. е окончателно изтрито. Отново е важно да запомните, че не може да изтриете едновременно няколко разговори наведнъж. Вместо това трябва да изтриете всеки разговор поотделно.

delete facebook message

Step7. Като алтернатива ако не искате да изтриете завинаги разговор, но просто не искам да го виждам във вашата кутия Входящи повече, можете просто да го архивирате с щракнете върху малкия кръст, появяващи се в непосредствена близост до всеки разговор. Това прави съответните разговора отидете в папка, различна от входящи, означени като "Архив", така че можете все още да търсите съобщение там, когато желаете.

delete facebook message

Step8. Тези разговори не са окончателно изтрити; те просто не остават в папката "Входящи" вече. Винаги можете да получите достъп до тях, обаче, чрез използване на опцията за "Още" над списъка на разговор и от избора на падащото меню "Архивирани".

delete facebook message

Step9. Можете да архивирате колкото се може повече разговори, колкото искате, но отново, само един разговори могат да бъдат архивирани в едно време. Не е метод, чрез който можете едновременно да архивирате множество разговори.

В тази статия, научихме как да изтриете стария Facebook съобщения/разговори и както можете да кажете сами, това не е толкова трудно и дори начинаещ може да лесно да се отървете от нежелани съобщения като следвате стъпките, посочени по-горе. Но както казват, по-добре безопасно, отколкото съжалявам, тя винаги е най-добре да отразяват преди да удари бутона, които изпращат!

Въпроси, свързани с продукта? Говори директно на нашия екип за поддръжка >>

Home > Ресурси >All Topics> Изтриване > Как да изтриете Facebook съобщения на Facebook.com
Топ